RECENSIONER

Vårt mål är att alla ska trivas på dansgolvet oavsett ålder

Intresserad av några kundrecensioner? Nedan kan ni läsa några utav inläggen!

Totalt 57 inlämnade omdömen från kunder som anlitat oss!
Genomsnittligt Betyg: 4.9 stjärnor (Baserat på 57 omdöme)

Helt lyriska efter dagen och kvällen 🤗

Hej Jack,
Vi är supernöjda med din insats!
Det blev en riktig fest och våra gäster har varit helt lyriska efter dagen och kvällen 🤗
Med vänlig hälsning,
Lovisa & Simon
Bröllop
Lovisa Wetterholm
Toftaholm Herrgård
2022/06/20

Storslagen 30 års fest

Vi hade 30års fest och anlitade er som DJ med ljud, ljus och rökmaskin. Kvällen blev succe och det var nog inte en enda som inte dansade! Tack för grym kväll!

30-årsfest
Emma Kjellsson
Hjortsberga
2022/04/11

Skapade härlig stämning och massa dans

Trots att vi var ett mindre bröllop lyckades DJ skapa en härlig stämning där alla ville dansa! Bra mix av musik som följde våra önskemål! Härlig bonus med pyrokanoner till bröllopsdansen!

Bröllop
Clas Dahlberh
Kalmar
2022/03/15

Crowe Julfest 2021

Härlig variation av musik och ljusshow

Julfest
Emanuela Hansen
Växjö
2021/12/21

En fantastiskt julfest!

Vi bokade Dj, ljud och ljus inför en julfest i vår studentförening, och vi är extremt nöjda! Detta är inte första gången vi bokar genom Iconic Event, och vi blir aldrig besvikna! Extremt serviceinriktade, hjälpsamma och väldigt professionella. Kan rekommendera till alla som planerar för en stor fest!

Julfest
Lisa Lönnehed
Växjö
2021/12/08

Grym bröllopsfest!

Tack Jack för du bidrog till en grym bröllopsfest!

Det har varit väldigt smidigt i planering och kommunikation innan bröllopet. Vi fick exakt det dansgolv vi önskat, väldigt duktig på att känna efter vad som gick hem hos gästerna. Uppskattat att alla kunde önska låtar, inget va omöjligt.
Väldigt prisvärt!

Tack ännu en gång, vi är så nöjda med hela upplevelsen från början till slut.
/ Rebecka och Johan

Bröllop
Rebecka Tauber
Nybro
2021/08/18

Supernöjd!!

Toppenbra DJ Jack som levererade önskad musik hela kvällen på min 30-årsfest! Jag kan varmt rekommendera Iconic Events!

Födelsedagsfest
Hilda andersson
Blekinge
2020/10/18

Trevligt bemötande och flexibel, duktig DJ

Uppskattade verkligen att DJn var flexibel med våra önskemål och hjälpte oss spontant under kvällen med musik till bland annat lekar och annat. Bra blandning på musiken som passar alla!

Bröllop
Oscar Davidsson
Bjursnäs bygdegård
2020/10/14

Vi fick ett pangbröllop!

Vi bokade in Jack och Dj event Växjö/Iconic Event redan förra sommaren.

Under året som gått har vi haft kontinuerliga avstämningar samt förklarat vad vi ville ha för något.

Iconic Event har varit lyhörda, enkla att planera med och förstod vårat behov.

Vi fick en fantastisk vigsel, mingel, mingel och bröllopsfest. Bröllopsfesten blev magisk med allt ljud, ljus och rökmaskin inne i slottet.

Jag och Emelie rekommenderar Jack och Iconic Event starkt! För mer bilder från festen och vigseln besök: svenobjorns på Instagram.

Bröllop
Ulf Allgurén
Borgholms slottsruin, Öland
2020/08/20

Superkul med att kunna dansa loss 😊

Allt är bra här och jag vill tacka dig så mycket för senast. Många har kommit fram till mig och var otroligt nöjda med kvällen. Bra blandad musik och många tyckte verkligen att det var superkul med att kunna dansa loss!

KÖK 11 är verkligen en supertrevlig lokal. Vi är väldigt nöjda med vår Julfest. Du ska ha stort tack!

Företagsevent, Julfest
Jeannie Siebolds
Växjö
2019/12/17

Superbra

Vi har bokat DJ Växjö flera gånger och aldrig har vi blivit besviken!
Superbra musik och härlig stämning i hela PAX tillsammans med DJ Växjö.

Julfest
PAX studentförening
Växjö
2019/12/02

Grym DJ med bra set-up, trevligt bemötande, bra samarbete och framförallt bra musik ❤

Otroligt smidig i planering och kommunikation innan eventet där ingenting kändes omöjligt och alla frågor var välkomna. Proffsigt utförande, flexibla i sitt sätt att arbeta och bra val av musik baserat på de referenser vi gav. Prisvärd och bra service!

Tack DJ Växjö för att ni bidrog till en grym bröllopsfest!

Bröllop
Caroline Andersson
Växjö
2019/10/02