RECENSIONER

Vårt mål är att alla ska trivas på dansgolvet oavsett ålder

Intresserad av några kundrecensioner? Nedan kan ni läsa några utav inläggen!

Totalt 51 inlämnade omdömen från kunder som anlitat oss!
Genomsnittligt Betyg: 4.9 stjärnor (Baserat på 51 omdöme)

Supernöjd!!

Toppenbra DJ Jack som levererade önskad musik hela kvällen på min 30-årsfest! Jag kan varmt rekommendera Iconic Events! ??????

Födelsedagsfest
Hilda andersson
Blekinge
2020/10/18

Trevligt bemötande och flexibel, duktig DJ

Uppskattade verkligen att DJn var flexibel med våra önskemål och hjälpte oss spontant under kvällen med musik till bland annat lekar och annat. Bra blandning på musiken som passar alla!

Bröllop
Oscar Davidsson
Bjursnäs bygdegård
2020/10/14

Vi fick ett pangbröllop!

Vi bokade in Jack och Dj event Växjö/Iconic Event redan förra sommaren.

Under året som gått har vi haft kontinuerliga avstämningar samt förklarat vad vi ville ha för något.

Iconic Event har varit lyhörda, enkla att planera med och förstod vårat behov.

Vi fick en fantastisk vigsel, mingel, mingel och bröllopsfest. Bröllopsfesten blev magisk med allt ljud, ljus och rökmaskin inne i slottet.

Jag och Emelie rekommenderar Jack och Iconic Event starkt! För mer bilder från festen och vigseln besök: svenobjorns på Instagram.

Bröllop
Ulf Allgurén
Borgholms slottsruin, Öland
2020/08/20

Superkul med att kunna dansa loss ?

Allt är bra här och jag vill tacka dig så mycket för senast. Många har kommit fram till mig och var otroligt nöjda med kvällen. Bra blandad musik och många tyckte verkligen att det var superkul med att kunna dansa loss ?

KÖK 11 är verkligen en supertrevlig lokal. Vi är väldigt nöjda med vår Julfest. Du ska ha stort tack!

Företagsevent, Julfest
Jeannie Siebolds
Växjö
2019/12/17

Superbra

Vi har bokat DJ Växjö flera gånger och aldrig har vi blivit besviken!
Superbra musik och härlig stämning i hela PAX tillsammans med DJ Växjö.

Julfest
PAX studentförening
Växjö
2019/12/02

Grym DJ med bra set-up, trevligt bemötande, bra samarbete och framförallt bra musik ❤

Otroligt smidig i planering och kommunikation innan eventet där ingenting kändes omöjligt och alla frågor var välkomna. Proffsigt utförande, flexibla i sitt sätt att arbeta och bra val av musik baserat på de referenser vi gav. Prisvärd och bra service!

Tack DJ Växjö för att ni bidrog till en grym bröllopsfest!

Bröllop
Caroline Andersson
Växjö
2019/10/02

Allt funkade utmärkt!

Bra information på hemsidan, enkelt att boka, bra och snabb kommunikation och bra service. Mycket nöjd!

Privatfest
Ingela Åberg
Växjö
2019/09/15

Bra och enkelt ☝️

Bra att ha kontakt med, ordning och reda. Riggar allt själv och har full utrustning. Spelar musik med drag i som är kul att dansa till. Spelar önskemusik och är flexibel.

Cykelfest
Ingela S.
Växjö
2019/09/12

Hundevenemang utomhus

Väldigt bra, jättenöjd med produkt och bemötande. Återkommer!

Ryttargala
Birgitta Staflund
Moheda
2019/07/30

WOW

Otroligt bra service. Otroligt bra högtalare. Inget annat än supernöjd. Haft två otroligt lyckade fester med DJ event växjös högtalare, båda gångerna har fungerat suveränt.

Så ett stort tack!

Födelsedagsfest, Uthyrning
Daniel
Furuby
2019/07/16

Perfekt!

Festen fick det lilla extra och blev perfekt!! Otroligt bra och smidig service. Rekommenderar starkt!

Privatfest, Uthyrning
Petter S
VÄXJÖ
2019/06/01

Vi är jättenöjda!

Hej!

Vi är jättenöjda!
Många gäster hade mkt att prata om, därför var de lite sena in på dansgolvet.
Tyckte allt flöt på bra och extra plus att du bytte låtarna efter 2-3 min så man aldrig hann tröttna.
Ha det fint!
Helena och Jonni
Bröllop
Helena och Jonni
Wilhelmshill Evedal
2019/05/27